Stockholms Universitet

Symetri Efficeint Facility har fått i uppdrag att vara samarbetspartner till Stockholms universitet (SU) när de handlar upp ett modernt IWMS-system.

Stockholms universitet väljer Symetri Efficient Facility IWMS-system som säkerställer långsiktig systemlösning för lokal- och bostadsplanering.

Symetri Efficient Facility är ny samarbetspartner till Stockholms universitet (SU) och implementerar en modern IWMS-lösning som kommer att ersätta SUs egenutvecklade system för hantering av universitetets inhyrda lokalbestånd.  Detta blir en långsiktig lösning som kan bidra till ett nytt, strategiskt angreppssätt i fastighetsrelaterade frågor.

Uppdraget omfattar leverans av systemstöd för lokalhantering där bl a lokaldatabas, ritningshantering, projektredovisning, stöd för in- och uthyrning av lokaler, hyresgästsregister, lokalvård, Facility Management och ärendehantering ingår.

-Vi är stolta och glada att våra produkter och tjänster ännu en gång valts av ett stort och krävande universitet. Uppdraget är ytterligare ett bevis på att vårt erbjudande matchar marknadens behov av den här typen av lösningar, säger Tony Ulmehag, Key Account Manager på Symetri Efficient Facility.

Stockholms universitets inhyrda lokalbestånd uppgår till ca 300 000 m² och omfattar även avrop från Högskolan i Skövde.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Tony Ulmehag, Key Account Manager
Tel: +46 70-5565815, e-post: tony.ulmehag@symetri.com

 

Om  Stockholms universitet
Stockholms universitet grundades 1878 som ett radikalt alternativ till de traditionella universiteten i Sverige och är ett av Europas ledande universitet. Som regionens centrum för forskning och utbildning inom humaniora, samhällsvetenskap, juridik och naturvetenskap finns fler än 34 000 studenter, 1800 doktorander och mer än 5 500 medarbetare verksamma. Organisationen vid universitetet är decentraliserad med ett 70-tal institutioner, därtill bibliotek och ett antal förvaltningsenheter – totalt drygt 100 självständiga enheter. Miljön är mångkulturell och på vissa institutioner är engelska arbetsspråket. Stockholms universitets inhyrda lokalbestånd uppgår till ca 300 000 kvm. 

Om IWMS-system
IWMS står för Integrated Workplace Management Systems och är en digital plattform för service- och fastighetsverksamhet och som integrerar funktioner från flera olika system. Det innebär att företag kan optimera sina processer så de kan leverera den bästa tänkbara upplevelsen till sina kunder genom att förenkla deras affärsprocesser och automatisera flöden till allt ifrån att underteckna kontrakt och hantera sitt underhåll till att optimera lokalanvändningen och uppfylla företagens hållbarhetsmål.